Pares i mares de Llubí varen recolzar amb la seva assistència la moció a favor de la vaga de mestres que es va debatre a l’Ajuntament

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

24/09/2013. Pares i mares de Llubí varen assistir tots plegats  aquest dilluns, 23 de setembre, al ple extraordinari que es va dur a terme a l’Ajuntament de la localitat en suport a la vaga de indefinid dels docents. La sala de plens de l’Ajuntament llubiner es va quedar curt per acollir la quantitat de persones que van assistir a l’acte.

La moció incloïa una petició per donar els diners de les dietes que percebrien els regidors per assistir al ple extraordinari -uns 100 euros per regidor -a la caixa de resistència dels mestres del CP Duran Estrany de Llubí, així com un compromís per part del equip de Govern perquè donés suport davant els membres de l’Executiu de Bauzá una ràpida sortida del conflicte per mitjà del diàleg.

Finalment tots els partits de l’oposició van votar a favor de la moció presentada pel PSM i l’equip de Govern del PP es va abstenir, alhora que va proposar que els diners de les seves dietes es destinés als fons del col · legi per a la compra de llibres de text.

L’ajuntament vestirà de verd

Durant el ple de l’Ajuntament el PSM va demanar al batle de Llubí autoritzar la col · locació de la ja tradicional samarreta verda de la Plataforma Crida per una educació pública de qualitat, a la façana del consistori. El batle va acceptar i en les pròximes hores es procedirà a penjar la samarreta en senyal de suport a la causa dels mestres i els pares.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s