L’assemblea de l’AMIPA decideix seguir donant suport als mestres i recomana accions com l’Escola Buida

Veïns de Llubí a la macro manifestació del 29S

Veïns de Llubí a la macro manifestació del 29S

02/09/2013. La AMIPA del Col · legi Públic Duran Estrany de Llubí ha decidit en assemblea celebrada dia 1 d’octubre, continuar donant suport a l’acció reivindicativa dels mestres de la localitat, per la qual cosa s’ha decidit seguir endavant amb algunes iniciatives i posar en marxa algunes noves.

Entre les accions que tindran continuïtat aquesta setmana es troba la d’Escola Buida, que consisteix a recomanar als pares i mares d’alumnes no portar els nins i nines a l’escola els dies 3,4, 10 i 11 d’octubre, per tal de minvar l’esforç econòmic que estan realitzant els mestres amb aquesta vaga, l’objectiu últim de la cual és lluitar per una educació pública de qualitat. Aquestes accions seran desconvocades en cas que en el transcurs dels propers dies s’arribi a un acord que posi fi a la vaga de mestres.

Així mateix es preveu la realització d’una rifa, pujada solidària a l’Ermita de Llubí i dinar solidari per recaptar fons que es destinaran a la caixa de resistència dels mestres del poble. Els pares i mares també presentarem instàncies davant l’Ajuntament de Llubí en què reclamarem a la Conselleria d’Educació del Govern balear una ràpida resolució del conflicte.

A continuació trobareu més detalls de cadascuna de les activitats esmentades:

AMIPA DEL CP DURAN-ESTRANY

LLUBI

Benvolgudes famílies:

L’assemblea de l’AMIPA que va tenir lloc ahir dimarts dia 01 d´octubre va decidir per àmplia majoria seguir donant suport a la vaga indefinida que ja ha entrat a la tercera setmana, i que secunda la totalitat del claustre de professors de l’escola de Llubí amb una sèrie d’accions que detallam a continuació i que no es duran a terme si s´arriba a un acord amb la Conselleria d´Educació i es desconvoca la vaga.

Dijous dia 3 i divendres dia 4

ESCOLA BUIDA

L’AMIPA demana a les famílies que aquests dos dies no duguin els nins ni les nines a escola.

D’aquesta manera, contribuïm a mantenir l’escola sense activitat normal mentre els mestres poden, si volen, deixar de fer vaga un parell de dies i minvar l’esforç econòmic que han de fer. Es recomana que les famílies s’organitzin per cursos per atendre els nins que no tenguin on quedar aquests dies durant les hores de classe

Diumenge dia 06 a les 11h, a la plaça de la Carretera

PUJADA SOLIDARIA A L´ERMITA

Tothom qui vulgui, pares, mares, padrins, padrines, familiars, amics podeu venir a peu, amb

bicicleta amb patins……pujarem a l´ermita per fer una trobada familiar on dinarem tots junt (cada família haurà de dur el seu dinar, recordeu que no es pot fer foc). Es farà una rifa on tot lo que es recapti s’entregarà a la caixa de resistència dels mestres de l’escola, que ha de servir perquè puguin continuar la vaga i alleugerir-los el perjudici econòmic que els suposa. Informar que a títol personal totes les famílies interessades poden fer les seves aportacions directament a l´escola, o be al compte corrent 2100 0167 51 0200099545,amb el concepte “caixa resistència duran estrany”.

Gaudirem d´un dia amb família demostrant que la comunitat educativa de Llubí està mes unida i compromesa que mai amb els seus docents.

Dimarts dia 8

ASSAMBLEA EXTRAORDINARIA

Temes:

– Situació de la Vaga de docents (Director Toni Gil)

– Precs i preguntes

Dijous dia 10 i divendres dia 11

ESCOLA BUIDA

L’AMIPA demana a les famílies que aquests dos dies no duguin els nins ni les nines a escola.  D’aquesta manera, contribuïm a mantenir l’escola sense activitat normal mentre els mestres poden, si volen, deixar de fer vaga un parell de dies i minvar l’esforç econòmic que han de fer. Es recomana que les famílies s’organitzin per cursos per atendre els nins que no tenguin on quedar aquests dies durant les hores de classe Així mateix, l’assemblea va acordar també que les famílies interessades els dijous i divendres a les 9,00h es trobaran a l´AJUNTAMENT per entregar al registre les cartes dirigides a la Conselleria d´Educació. Per qualsevol aclaració o suggeriment recordeu que l´email de l´AMIPA es : amipacpduranestrany@gmail.com. També trobareu tota la informació actualitzada al blog i al compte de Facebook de l’AMIPA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s