Pares i alumnes de l’escola de Llubí comencen el curs escolar amb una acció reivindicativa per donar suport a la vaga dels docents

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

13/09/2013. Pares, mares i alumnes del col · legi públic Duran Estrany, de Llubí, han començat el curs escolar aquest divendres amb una acció reivindicativa en suport als mestres i la vaga convocada el proper dia 16.

L’acció, organitzada de manera espontània pels pares, ha consistit a formar una cadena humana al voltant de l’edifici de l’escola, vestint la típica samarreta verda que identifica la lluita dels mestres. A aquesta iniciativa es van unir els docents, a qui acompanyava el lema ‘Avui no és un dia normal “.

Els pares han donat suport a aquesta iniciativa amb altres com canviar les seves fotos de perfils en xarxes socials amb el lema ‘Jo també faig vaga’ i missatges de suport als mestres a través de serveis de missatgeria com WhatsApp. En un d’aquests missatges es pot llegir:

“Ara més que mai els mestres, però sobretot els nostres fills, perquè ells són els que realment en surten perjudicats, necessiten el nostre suport per tenir una educació de qualitat i amb igualtat d’oportunitats. Una educació on s’hi escolti la veu dels docents i on els nins siguin el centre de tota ella, no les campanyes dels polítics duites a terme sense escoltar als membres implicats. Per tot això i pels fets concrets que darrerament sofreix el sistema educatiu tots els que volgueu estau convidats a donar suport al desacord que sent la comunitat educativa assistint el proper divendres 13 de setembre a l’inici de curs amb els nostres fills, amb la camiseta verda. L’acte començarà a les 8:45h i tots els pares, mares, alumnes i mestres farem una cadena humana voltant l’escola en senyal d’unió i d’estima”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s