La LOMCE a tràmit parlamentari

Font: Federació d’associacions de pares i mares d’alumnes

Logo marea verdeLa Plataforma Estatal per l’Escola Pública ha enviat dia 16 de maig una carta al President del Govern en la qual torna a exigir la retirada definitiva de l’avantprojecte de la LOMCE, a més del relleu del Ministre d’Educació i de la resta d’interlocutors actuals del Ministeri nomenats per ell, així com la convocatòria d’una reunió urgent entre el President del Govern i els representants de les organitzacions que integren la Plataforma Estatal per l’Escola Pública.

Dia 16 mateix s’ha publicat que està prevista l’entrada a tràmit parlamentari de la LOMCE pel Consell de Ministres el dia següent: 17 de maig.
Vos volem recordar que el passat 8 de maig, un dia abans de la vaga del sector educatiu del 9M, la Plataforma Estatal per l’Escola Pública ja va enviar una carta al Ministre d’Educació demanant la retirada de l’avantprojecte de la LOMCE.

Dia 10 de maig, el dia següent al 9M, estava prevista l’aprovació de la LOMCE pel Consell de Ministres i la seva posterior entrada a tràmit parlamentari. El mateix dia 9 de maig s’anuncià l’aplaçament temporal de l’aprovació de la LOMCE, argumentant que era necessari fer ajustaments a la memòria econòmica, encara que tothom ho va interpretar com una conseqüència de la vaga a nivell estatal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s