L’AMIPA organitza una excursió al Palma Aquarium el 28 de febrer

El proper dijous 28 de febrer, dia de la festa escolar unificada, l ‘AMIPA durà a terme una excursió al Palma Aquarium. Aquesta activitat es realitzarà gràcies a l’ajuda d’un grup de pares, mares i monitors del grup d’Esplai de Llubí, que s’han ofert a col · laborar en la vigilància i organització dels nins i nines durant la sortida.

L’excursió partirà a les 9.00 hores des de l’escola i tornarà a les 14.00 hores. Els alumnes hauran de portar una motxilla amb el seu berenar i aigua. El preu d’aquesta activitat és de 4 euros per a socis de l ‘AMIPA i de 10 euros la resta d’infants.

Els interessats a participar hauran d’omplir una autorització que es pot descarregar aquí. Aquest document, juntament als diners, que enviar a els tutors o en la Direcció de l’escola, abans de dijous, dia 14. Els dubtes poden ser formulades a través de l’email amipacpduranestrany@gmail.com.

One thought on “L’AMIPA organitza una excursió al Palma Aquarium el 28 de febrer

  1. Enhorabona a tots els membres del’AMIPA per la feina feta per tal de dur a terme l’excursió d’avui i per la bona organització.
    Als nins els ha agradat molt.
    Endavant!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s