L’AMIPA col · laborar per dur a terme les celebracions de Sant Antoni, Nadal i Reis

Imagen de l'obra  Blancaneus i els sets nans, les entrades de les cuals van ser els premis del concurs de pesebres 2012-2013

Imagen de l’obra Blancaneus i els sets nans, les entrades de les cuals van ser els premis del concurs de pesebres 2012-2013

L’AMIPA segueix col · laborant amb les activitats que es duen a terme al CP Duran Estrany. La més recent participació es va dur a terme el passat dia 16, quan l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes va aportar part del material necessari per la celebració de Sant Antoni, que es va realitzar al col · legi amb torrada inclosa. Es tracta d’una festa tradicional en què els nins i nines, l’escola i, per descomptat, l ‘AMIPA, van fer aportacions per dur a terme aquesta activitat i aconseguir així mantenir vives les nostres costums.

Cal recordar que durant les passades festes nadalenques l ‘AMIPA vs organitzar el ja tradicional concurs de pessebres i decoració entre els nins i nines que pertanyen a l’associació. El certamen va premiar la partició atorgant a cada infant una entrada per veure l’obra de teatre ‘Blancaneus i els set nans’, el proper 3 de febrer al Teatre de Lloseta. Posteriorment es va dur a terme una exposició amb les fotografies enviades per al concurs de pessebres que es va poder veure al teatre de Llubí, el passat 29 de desembre.

Destacar també que l ‘AMIPA participar amb una carrossa a la cavalcada de Reis, una acció que permet lluir les festes de cada any.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s