L’AMIPA tornarà a lliurar les beques escolars als millors alumnes de cada curs i material escolar a cursos d’Infantil

Informació actualitzada el 4 gener 2013

L’AMIPA del CP Duran Estrany tornará a fer entrega de la beca per a llibres aquest curs 2012/2013. Aquestes beques es concedeixen als alumnes membres de l´AMIPA que millors resultats hagin obtingut al final de curs, sempre segons la valoració del claustre de Mestres. L´import será de 90 euros per als alumnes de primer i segon de primària, i de 70 euros als alumnes de tercer, quart, cinquè i sisè de primària.

Així, quan acabi el curs 2012/2013, el claustre de Mestres informarà a l’Amipa els noms dels alumnes i procedirem al pagament a la festa de fi de curs.

Per els alumnes d´infantil, hi a causa de la complexidad d´avaluar al millor alumne de cada curs a quest nivell, lliurarem a cada aula un lot de material escolar pel mateix valor que el cost dels llibres de texte que els alumnes han adquirit a principi de curs.

3 thoughts on “L’AMIPA tornarà a lliurar les beques escolars als millors alumnes de cada curs i material escolar a cursos d’Infantil

  1. Pensam que la idea, en principi és bona, però mai marginant els alumnes que no tenen recursos econòmics, o que els seus pares han decidit no ser de l’AMIPA.
    A una escola pública TOTS els alumnes han de tenir el mateix dret.
    Qui és el millor de la classe? El que té el millor expedient, el que és de lAMIPA, …Els criteris d’elecció haurien de ser més tranparents i per tant estar publicats a les bases del concurs.

    Els nins i nines de 6è no tenen opció a aquest premi? Pensam que és una errada, ja que aquests també hauran de comprar llibres per poder seguir els seus estudis obligatoris.

    • Bon dia Sr Duran, responent al seu comentari, dir-li en primer lloc que la AMIPA no té intenció en cap moment de marginar cap alumne o família pels seus recursos o per pertànyer a la associació. La AMIPA realitza al llarg del curs escolar moltes activitats per tots els nins de l´escola independentment de si pertanyen o no a la AMIPA, com per exemple, la bunyolada, el berenar de Nadal amb ensaïmades i xocolata, els foguerons de Sant Antoni,el berenar de carnestoltes amb les ensaïmades típiques, la festa de fí de curs….., totes les xerrades i activitats estan enfocades perquè tots els alumnes del centre i les seves famílies es puguin beneficiar, però no hem d´ oblidar que totes aquestes activitats que l ‘AMIPA organitza estan finançades amb els diners de les famílies que han decidit pertànyer a l’associació, i és pel que creiem que mereixen alguns reconeixements pel sacrifici realitzat, i la concessió de les beques per als llibres és un dels beneficis que aquestes famílies tenen, pensam que ja hi ha altres institucions (Ajuntament, Conselleria, MEC ….) que concedeixen ajudes per a les persones amb menys recursos. Als alumnes de 6è, que per una errada al full que es va enviar a les famílies per email, no es varen incloure també se li concediran les beques. El criteri per al lliurament de les beques és el del claustre de professors, ells avaluen als alumnes, tant acadèmicament com per comportament, i ens donen el resultat i una vegada que es comprova si pertanyen a l´AMIPA es dona la beca, però qualsevol pare/mare/tutor o alumne que ho vulgui consultar ho pot demanar i se li mostrara.De tota manera les juntes AMIPA és oberta a qualsevol pare/mare/tutor que desitgi aportar idees i opinions. Moltes gràcies. Salutacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s