La AMIPA ofereix alternatives per als pares que fan feina i no tenen amb qui deixar els nins i nines de l’11 al 13 d’abril

La AMIPA del CP Duran Estrany posa a disposició dels pares i mares d’alumnes una oferta lúdica formativa dirigida a nins i nines de 3 a 12 anys, del 11 del abril al 13 d’abril, a càrrec de l’empresa Lúdic Serveis, de reconeguda trajectòria en l’organització d’activitats infantils i juvenils.

Aquest servei pretén oferir una alternativa per a aquells pares que han de treballar aquests dies i no tenen amb qui deixar els infants. L’horari de les activitats serà de 08:00 14:00 hores, però aquells que vulguin fer servir el menjador podran estar en el recinte escolar fins a les 16.00 hores.

Durant aquest temps, els monitors titulats de Lúdic Serveis oferiran Tallers Escolars atractius i de reforç escolar. Seran espais d’aprenentatge i de convivència social, on l’objectiu serà obtenir coneixements, practicar hàbits i habilitats, així com desenvolupar actituds i valors. Tot això d’una manera diferent, divertida i relaxada d’aprendre i reforçar els aprenentatges d’aquests últims mesos de curs escolar.

Les activitats es duran a terme al centre escolar. Els preus són: de 08:00 a 14:00 hores: 36 euros. El servei de menjador durant els tres dies: 18 euros, i els nins i nines que no són habituals de l’escoleta matinera (de 7.30 am a 9.00 am) pagaran 3 euros al dia per aquest servei.

Aquí pots veure el díptic de l’oferta de serveis.
Aquí pots veure l’oferta per a nins i nines d’Infantil
Aquí podràs veure l’oferta per a nins i nines de 1r, 2n i 3r
Aquí podràs veure l’oferta per a nins i nines de 4t, 5è, i 6è
Aquí pots descarregar el full d’inscripcions que hauràs de lliurar abans del 26 de març.

One thought on “La AMIPA ofereix alternatives per als pares que fan feina i no tenen amb qui deixar els nins i nines de l’11 al 13 d’abril

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s