L’Assemblea de pares i mares acorda iniciar mobilitzacions per aconseguir una escola nova el més aviat possible

Asistents a l'Assemblea de la AMIPA

L’Assemblea de pares i mares d’alumnes, convocada per la AMIPA del CP Duran Estrany de Llubí ha acordat l’inici d’una sèrie de gestions, protestes i mobilitzacions tendents a aconseguir un ferm compromís de la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament per a la ràpida construcció del nou col.legi.

La presidenta de l’AMIPA, Catalina Ferragut va explicar als assistents el passat 19 de setembre la situació que ha motivat aquestes accions, entre les que destaca la massificació escolar, la manca d’espais acords i reglamentaris per a l’esbarjo, i la previsió que el pròxim curs escolar la situació sigui insostenible per la quantitat d’aules que s’haurien de desdoblar.

Entre les accions proposades destaquen la recollida de signatures per demanar el suport de la comunitat a aquesta iniciativa, instar al Ple de  l’Ajuntament a que assumeixi com una inversió prioritària la compra dels terrenys on es preveu construir l’escola segons les Normes Subsidiàries i on també es construiria la nova escoleta, demanar que l’Ajuntament creï un fons d’estalvi per a la compra d’aquests terrenys, la possibilitat de destinar partides com ara la de festes a la compra dels terrenys durant un temps prudencial, la realització de tallers i concursos de cartells per penjar a finestres i llocs visibles per tal de fer permanent la reivindicació, o la instal.lació d’una taula informativa al mercat setmanal, entre altres idees.

Ferragut va informar als assistents que la AMIPA ha iniciat les gestions, a través de l’Ajuntament, per demanar una audiència amb el conseller d’Educació i ha animat els pares a acompanyar a la comitiva el dia que es produeixi la trobada.

Així mateix, la presidenta ha informat de les novetats de la nova junta directiva per dinamitzar la comunitat de pares i mares d’alumnes i va deixar oberta la porta perquè tots els representants d’alumnes puguin aportar les seves idees sobre qualsevol tema que endavant l’Associació.

Alguns altres assumptes que Ferragut es va comprometre a tractar al Consell Escolar han estat la manca de llibres de textos i l’estat de la calefacció a les aules.

2 thoughts on “L’Assemblea de pares i mares acorda iniciar mobilitzacions per aconseguir una escola nova el més aviat possible

  1. Retroenllaç: 42 m2 para casi 30 niños en las aulas de infantil de Llubí y menos de 100 m2 de patio para unos 90 niños | incaavui.com

  2. És hora que els pares, mares, padrins, repadrins, futurs pares,… tots facem pinya per tots els infants, ja que dins espais tant reduïts els nins/es no poden desenvolupar-se correctament en els seu procés d’ensenyaça-aprenentatge.
    També hem de pensar que si volem tenir bons mestres els hem d’oferir que és puguin trobar a gust en el seu lloc de treball, ja que sinó ens haurem de conformar amb aquells que hauran vingut a fer feina a l’escola de Llubí perquè no els ha quedat més remei.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s