L’AMIPA del CP Duran Estrany estrena nova Junta Directiva

Amb el curs escolar 2011-2012 s’ha estrenat una nova Junta Directiva de l’Associació de Pares i Mares d’Alumnes del CP Duran Estrany. Properament convocarem una reunió en què, a més de presentar-nos, donarem a conèixer les noves propostes en matèria d’activitats extraescolars i altres assumptes propis de l’inici del curs.

Conformen la nova directiva: Catalina Ferragut Trias (presidenta), Juana Ana Martorell Perelló (Tesorera), Aina Aguilar Caballero, Catalina Bergas Barceló, Llorenç Campins Sastre, Apol·lonia Comas Caldés, Antònia Comas Llabrés, Miquela Corró Comas, Antoni Gelabert Perelló, Joan Carles Jofre Munar, Norka López Bolívar, Alejandro Nadal Ripoll, Josefina Palau Riera y Maria Rosa Serra Fornés.

Esperem que aquest mitjà serveixi com a mitjà d’informació i interacció amb tots els pares i mares del CP Duran Estrany.

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, si us plau escriu un email a: amipacpduranestrany@gmail.com. També pots escriure’ns un missatge a les entrades d’aquest blog.

One thought on “L’AMIPA del CP Duran Estrany estrena nova Junta Directiva

  1. Enhorabona. Em sembla una molt bona iniciativa per apropar més l’AMIPA a la resta de les famílies. En tot el que pugui ajudar-vos, comptau amb jo. Salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s